Gyokuro Asahi

Το ευγενέστερο των Ιαπωνικών τσαγιών

Από 14,10 

Ποσότητα

  • 50gr50gr
  • 100gr100gr
  • 200gr200gr
  • 1kg1kg
  • Κουτί - 100grΚουτί - 100gr
Clear

Περιγραφή

Περιγραφή

Τα φύλλα τσαγιού που χρησιμοποιούνται για το Gyokuro, μέρες πριν την συγκομιδή, καλύπτονται και μεγαλώνουν στην σκιά, ως αποτέλεσμα το φυτό παράγει περισσότερη χλωροφύλλη. Αυτό προσφέρει μία μοναδική, μαλακή γεύση στο τσάι, με έντονη φρεσκάδα στην κούπα. Θεωρείται το πιο ευγενές από τα γιαπωνέζικα τσάγια.

Διατροφική δήλωση ανά 100 ml:

Ενέργεια >0,1 kJ />0,1 kcal.

Λιπαρά <0,1 g εκ των οποίων κορεσμένα <0,1 g.

Υδατάνθρακες <0,1 g εκ των οποίων σάκχαρα <0,1 g.

Πρωτεΐνες <0,1 g.

Αλάτι <0,1 g.

Για μια Ιδανική Κούπα!

Για μια Ιδανική Κούπα!

Για μια ιδανική κούπα τσάι
Δοσολογία

Δοσολογία

1 κουταλιά του γλυκού, περίπου 2 γρ., για 250ml νερού.

Θερμοκρασία

Θερμοκρασία

Η ιδανική θερμοκρασία νερού είναι 80 °C.

Εκχύλιση

Εκχύλιση

Για τη σωστή εκχύλιση το τσάι πρέπει να παραμείνει στο νερό για 3′.

Πίνεται

Πίνεται

Το ποιοτικό πράσινο τσάι απολαμβάνεται ευχάριστα σκέτο καθώς η μαλακή του γεύση δεν χρειάζεται κάποιο γλυκαντικό.

Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε...

Gyokuro Asahi

Μενού
Κατηγορίες